Vecka 47
KÖTT: GRÄDDSTUVAD PYTT I PANNA MED STEKT ÄGG OCH RÖDBETORFISK: PANERAD TORSKFILE MED ÄGGSÅS, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: RAGGMUNK MED STEKT FLÄSK OCH LINGONFISK: UGNSTEKT LAXSIDA MED VITVINSSÅS, SPARRIS, CITRON OCH KOKT POTATIS
KÖTT: PICCATA MILANESE (OSTPANERAD SCHNITZEL) MED GRÄDDIG TOMATSÅS OCH RISFISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE MED SKAGENRÖRA, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: OXJÄRPAR MED KANTARELLSÅS, LINGON OCH STEKT POTATISFISK: SMÖR STEKT HAVSABORRE MED REMOULDE, CITRON OCH KOKT POTATIS
KÖTT: SKOMAKARLÅDA MED BACON/PURJOSÅS OCH POTATISMOSFISK: STEKT STRÖMMING MED SKIRATSMÖR, LINGON OCH POTATISMOS
VECKANS PASTA: RÄKOR, PURJOLÖK, VITVINSSÅS, VITLÖK, CITRON OCH PARMESAN
VECKANS TIPS: SCHNITZEL med BEARNAISESÅS OCH POMMES 140 :-
DAGENS LUNCH 125:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:- LUNCHKORT 1100:-
Måndag till fredag från kl. 11:00-14:00