Vecka 38
KÖTT: FLÄSKNOISETTE med BEARNAISESÅS, VARMA GRÖNSAKER och RÅSTEKT POTATISFISK: SMÖR STEKT HAVSABBORRE med SKAGENRÖRA, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: STEKT FLÄSK med LÖKSÅS, LINGON och KOKT POTATISALT: BRUNA BÖNOR och STEKT FLÄSK FISK: PANERAD RÖDSPETTA med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: BOUEF BOURGUIGNON (FRANSK HÖGREVSGRYTA) med SYLTLÖK och POTATISMOSFISK: STEKT STRÖMMING med SKIRAT SMÖR, LINGON och POTATISMOS
KÖTT: WALLENBERGARE med GRÄDDSÅS, ÄRTOR, LINGON och POTATISMOSFISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE med GRÄSLÖKSDRESSING, SPARRIS, CITRON och POTATISMOS
KÖTT: SKOMAKARLÅDA med BACON/PURJOSÅS och POTATISMOS FISK: PANERAD FLUNDRAFILE med DILLMAJONNÄS, CITRON och KOKT POTATIS
VECKANS PASTA: CARBONARA: BACON, SVARTPEPPAR, GRÄDDE och PARMESAN
VECKANS TIPS: SCHNITZEL med POMMES OCH BEARNAISESÅS 150:-
DAGENS LUNCH 130:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:- LUNCHKORT 1100:
Måndag till fredag från kl. 11:00-14:00