KÖTT: MARINERAD KYCKLINFILE med GRÖNPEPPARSÅS, VARMA GRÖNSAKER och STEKT POTATIS FISK: SMÖR STEKT HAVSABBORRE med DILLMAJONNÄS, CITRON och KOKT POTATIS
Tisdag
KÖTT: STEKT FLÄSK med LÖKSÅS, LINGON och KOKT POTATIS ALT: BRUNA BÖNOR med STEKT FLÄSK FISK: PANERAD FLUNDRAFILE med DANSK REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
Onsdag
KÖTT: PANNBIFFAR med STEKT LÖK, LINGON, GRÄDDSÅS och STEKT POTATIS FISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE med SKAGENRÖRA, SPARRIS, CITRON och KOKT POTATIS
Torsdag
KÖTT: GRILLAD MARINERAD KARRE med CHAMPINJONSÅS, GELE och STEKT POTATIS FISK: PANERAD ALASKA POLLOCK med ÖRTAGÅRDSDRESSING, CITRON och KOKT POTATIS
Fredag
KÖTT: BIFFSTEK (Rygg Biff) med STEKT LÖK, BEARNAISESÅS och RÅSTEKT POTATIS FISK: PANERAD RÖDSPÄTTA med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
VECKANSPASTA: FLÄSKFILE, CHAMPINJONER, PESTO, VITLÖK, GRÄDDE och PARMESAN
VECKANS TIPS: SCHNITZEL med POMMES OCH BEARNAISESÅS 150:-
DAGENS LUNCH 130:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:- LUNCHKORT 1100:-
Till lunchen ingår valfri läskedryck, salladsbuffé, färskt bröd, kaffe och kaka