KÖTT: FLÄSKNOISETTE med BEARNAISESÅS, VARMA GRÖNSAKER och RÅSTEKT POTATIS FISK: PANERAD FLUNDRAFILE med REMOULADE, CITRON och KOKR POTATIS
Tisdag
KÖTT: RAGGMUNK med STEKT FLÄSK och LINGON ALT: STEKT FLÄSK med LÖKSÅS, LINGON och KOKT POTATIS FISK: PANERAD ALASKA POLLOCK med STUVAD SPENAT, ÄGGHALVA och KOKT POTATIS
Onsdag
KÖTT: KRYDDIGA KALVFÄRS JÄRPAR med GRÖNPEPPARSÅS, LINGON och STEKT POTATIS FISK: PANERAD RÖDSPETTA med DANSK REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
Torsdag
KÖTT: UGNSSTEKTA REVBENSSPJÄLL med GRÄDDSÅS, ÄPPELMOS och KOKT POTATIS FISK: SMÖR STEKT HAVSABBORRE med DILLMAJONNÄS, SPARRIS, CITRON och KOKT POTATIS
Fredag
KÖTT: SCHNITZEL med RÖDVINSSÅS, ÄRTOR, CITRON och STEKT POTATIS FISK: SMÖR STEKT LAXFJÄRIL med HOLLANDAISESÅS, RÄKOR, CITRON och KOKT POTATIS
VECKANSPASTA: FLÄSKFILE, CHAMPINJONER, PESTO, VITLÖK, GRÄDDE och PARMESAN
VECKANS TIPS:SCHNITZEL med POMMES OCH BEARNAISESÅS 150:-
DAGENS LUNCH 130:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:-
Till lunchen ingår valfri läskedryck, salladsbuffé, färskt bröd, kaffe och kaka