Vecka 41
KÖTT: FLYGANDE JACOB med RIS (Jordnötter, bacon, banan) FISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: RAGGMUNK med STEKT FLÄSKFISK: SMÖR STEKT LAXFJÄRIL med HOLLANDAISESÅS, SPARRIS, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: KRYDDIGA KALVFÄRSBIFFAR med KANTARELLSÅS, LINGON och STEKT POTATISFISK: PANERAD TORSKFILE med GRÄSLÖKSDRESSING, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: KLASSISK KALOPS med RÖDBETOR och KOKT POTATISFISK: PANERAD RÖDSPÄTTA med DANSK REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: SKOMAKARLÅDA med BACON/PURJOSÅS och POTATISMOSFISK: STEKT STRÖMMING med SKIRAT SMÖR, LINGON och POTATISMOS
VECKANS PASTA: RÄKOR, PURJOLÖK, VITVINSSÅS, VITLÖK, CITRON OCH PARMESAN
VECKANS TIPS: SCHNITZEL med BEARNAISESÅS OCH POMMES 140 :-
DAGENS LUNCH 125:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:- LUNCHKORT 1100:-
Måndag till fredag från kl. 11:00-14:00