KÖTT: MEXIKANSK KORVSGTROGANOFF med NACHO-CHIPS och RIS FISK: SMÖR STEKT HAVSABBORRE med ÖRTAGÅRDSDRESSING, CITRON och KOKT POTATIS
Tisdag
KÖTT: STEKT FLÄSK med LÖKSÅS, LINGON och KOKT POTATIS ALT: BRUNA BÖNOR med STEKT FLÄSK FISK: PANERAD FLUNDRAFILE med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
Onsdag
KÖTT: KYCKLINGSCHNITZEL med CURRYDRESSING, VARMA GRÖNSAKER och STEKT KULPOTATIS FISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE med SKAGENRÖRA, CITRON och KOKT POTATIS
Torsdag
KÖTT: BACONSPÄCKAD KÖTTFÄRSLIMPA med KANTARELLSÅS, LINGON och STEKT POTATIS FISK: PANERAD RÖDSPÄTTA med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
Fredag
KÖTT: HELSTEKT FLÄSKFILE med GRÖNPEPPARSÅS, GELE och STEKT POTATIS FISK: SMÖR STEKT LAXFJÄRIL med HOLLANDAISE, SPARRIS, CITRON och KOKT POTATIS
VECKANSPASTA: BIFF, GORGONZOLA, CHAMPINJONER, VITLÖK, GRÄDDE och PARMESAN
VECKANS TIPS: SCHNITZEL med POMMES OCH BEARNAISESÅS 150:-
DAGENS LUNCH 130:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:- LUNCHKORT 1100:-
Till lunchen ingår valfri läskedryck, salladsbuffé, färskt bröd, kaffe och kaka