Vecka 27
KÖTT: GRÄDDSTUVAD PYTT I PANNA med STEKT ÄGG och RÖDBETORFISK: PANERAD RÖDSPÄTTA med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: RAGGMUNK med STEKT FLÄSK och LINGONFISK: SMÖR STEKT HAVSABBORRE med SKAGENRÖRA, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: KYCKLINGSCHNITZEL med VARMA GRÖNSAKER, ÄRTOR, LINGON och STEKT KULPOTATISFISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE med ÖRTAGÅRDSDRESSING, SPARRIS, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: WALLENBERGARE med GRÄDDSÅS, ÄRTOR, LINGON och POTATISMOSFISK: SMÖR STEKT STRÖMMING med SKIRAT SMÖR, LINGON och POTATISMOS
KÖTT: FLÄSKNOISETTE OSCAR med BEARNAISESÅS, RÄKOR, SPARRIS och STEKT POTATISFISK: PANERAD FLUNDRAFILE med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
VECKANS PASTA: RÄKOR, PURJOLÖK, VITVINSSÅS, VITLÖK, GRÄDDE och PARMESAN
VECKANS TIPS: FLÄSKNOISETTE med POMMES OCH BEARNAISESÅS 150:-
DAGENS LUNCH 130:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:- LUNCHKORT 1100:-
Måndag till fredag från kl. 11:00-14:00