KÖTT: GRILLAD MARINERAD KARRE med MURKELSÅS, VARMA GRÖNSAKER, GELE och STEKT POTATIS FISK: PANERAD RÖDSPÄTTA med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
Tisdag
KÖTT: STEKT FLÄSK med LÖKSÅS, LINGON och KOKT POTATIS ALT: BRUNA BÖNOR och STEKT FLÄSK FISK: SMÖR STEKT HAVSABBORRE med SKAGENRÖRA, CITRON och KOKT POTATIS
Onsdag
KÖTT: PANNBIFFAR med GRÄDDSÅS, STEKT LÖK, LINGON och STEKT POTATIS FISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE med DILLMAJONNÄS, CITRON och KOKT POTATIS
Torsdag
KÖTT: KLASSISK KALOPS med RÖDBETOR och KOKT POTATIS FISK: PANERAD RÖDSPÄTTA med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
Fredag
KÖTT: SKOMAKARLÅDA med BACON/PURJOSÅS och POTATISMOS FISK: STEKT STRÖMMING med SKIRAT SMÖR. LINGON och POTATISMOS
VECKANSPASTA: CARBONARA: RÄKOR, PURJOLÖK, VITVINSSÅS, VITLÖK OCH PARMESAN
VECKANS TIPS: SCHNITZEL MED POMMES OCH BEARNAISESÅS 150:-
DAGENS LUNCH 130:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:- LUNCHKORT 1100:-
Till lunchen ingår valfri läskedryck, salladsbuffé, färskt bröd, kaffe och kaka