Vecka 20
KÖTT: ÖRTMARINERAD KYCKLINGFILE med CHAMPINJONSÅS, BROCCOLI och STEKT POTATISFISK: SMÖR STEKT HAVSABBORRE med SKAGENRÖRA, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: RAGGMUNK med LINGON och STEKT FLÄSK FISK: UGNSTEKT LAXSIDA med HOLLANDAISE, SPARRIS, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: KORVSTROGANOFF med RIS FISK: PANKO PANERAD TORSKFILE med DILLMAJONNÄS, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: BACONSPÄCKAD KÖTTFÄRSLIMPA med GRÄDDSÅS, LINGON och KOKT POTATISFISK: LÄTT PANERAD FLUNDRAFILE med REMOULADE, CITRON och KOKT POTATIS
KÖTT: MARINERAD HELSTEKT FLÄSKYTTERFILE med VARMA GRÖNSAKER, BEARNAISESÅS, STEKT POTATISFISK: SMÖR STEKT KUMMELFILE med ÖRTAGÅRDSDRESSING, CITRON och KOKT POTATIS
VECKANS PASTA:
CARBONARA: BACON, SVARTPEPPAR, GRÄDDESÅS och PARMESAN
VECKANS TIPS: FLÄSKNOISETTE med BEARNAISESÅS och POMMES 140:-
DAGENS LUNCH 125:- MATLÅDA 90:- med SALLAD 95:- LUNCHKORT 1100:-
Måndag till fredag från kl. 11-14